Voorwaarden

De basis

Onze prijzen zijn gebaseerd op 1 overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt. Gedurende je verblijf kun je onbeperkt koffie & thee gebruiken. Ons zachte Betuwse kraanwater is natuur zuiver en door ons nog eens extra ontkalkt. Natuurlijk ligt er altijd ‘Betuws‘ fruit om te snacken.

Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom om in te checken. Uit-checken is uiterlijk om 11:00 uur.

Bij aankomst is legitimatie verplicht ten behoeve van ons nachtregister van de gemeente Buren. Dat kan middels paspoort, identiteitsbewijs en/of rijbewijs. Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet met je gegevens om.

In Het Rentmeestershuis maken we gebruik van de verzorgingsproducten van Molton Brown en is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

De extra’s

Het Rentmeestershuis hanteert een “Honesty Bar’ principe. Je kunt zelf je drankjes uit het drankenkabinet of koelkast pakken en noteren. De prijslijst ligt op de Deel.

Als je een avond gezellig met ons mee eet dan zijn de kosten hiervan € 25,= per persoon. Dit is inclusief non-alcoholische dranken maar exclusief alcoholische dranken.

Wij regelen graag extra zaken om je verblijf zo memorabel mogelijk te maken. Natuurlijk hebben we eerst overleg over de wensen en de kosten die het met zich mee brengt voordat we het regelen. Bijvoorbeeld fietshuur, taxi kosten, musea toegang, rondleidingen, etc.

Al onze prijzen zijn inclusief het geldende btw tarief maar exclusief de toeristenbelasting van de gemeente Buren. Die is voor 2021 vastgesteld op € 1,26 per persoon per nacht.

Als je uit-checkt rekenen we hetgeen je gebruikt heb af. Natuurlijk krijg je hiervan een rekening.

Huisregels

Roken is niet toegestaan in Het Rentmeestershuis. Buiten kan natuurlijk wel met in achtneming dat de andere gasten er geen last van hebben.

Roger & Hugo zijn de enige huisdieren op Het Rentmeestershuis. We houden zo veel mogelijk apart maar je kunt ze zeker een keer tegen komen. Maar pas op: ze hebben een heel groot knuffel- en aaibaarheidsgehalte.

Wij zijn niet ingericht voor kinderen, Het Rentmeestershuis is ‘adults only’

De persoon die de betaling van de reserveringsbevestiging/factuur doet, is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar medereizigers en moet verzekerd zijn van het feit dat zij op de hoogte zijn van de boekingsvoorwaarden en de daaruit voortvloeiende verplichtingen. In geval de boekingsvoorwaarden niet worden nageleefd, heeft Het Rentmeestershuis het recht om de toegang tot de te weigeren. In het bijzonder is hierbij van belang dat het aantal personen nooit meer mag zijn dan op de reserveringsbevestiging vermeld staat.

Boeking & Betaling

Je kunt via onze site of telefonisch bij ons boeken. Nadat we je boeking hebben ontvangen sturen we je een bevestiging via de mail. Bijgesloten is de factuur en een link om de betaling te voldoen. Na ontvangst van je betaling is je boeking definitief. Je boekingsgegevens kun je ook via de meegestuurde QR code inzien.

Om optimaal van Het Rentmeestershuis te genieten is de minimale verblijfsduur voor onze Suites gedurende het weekend twee dagen. Een weekend is bij ons van vrijdag t/m zondag. Voor de overige dagen geldt geen minimale verblijfsduur.

Als je uit-checkt rekenen we hetgeen je tijdens je verblijf gebruikt heb af. Natuurlijk krijg je hiervan een rekening. Betaling ontvangen we bij voorkeur digitaal. Dat kan bij ons met een tikkie of betaalverzoek.

Het digitale boekingssysteem kent alleen standaarden. Heb je een bijzonder verzoek, neem dan contact met ons op voor aankomst en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Annulering / No show

Iedere annulering dient schriftelijk, per email of persoonlijk aan de telefoon aan Het Rentmeestershuis bevestigd te worden De annulering is van kracht, vanaf de datum dat we de annulering hebben ontvangen en bevestigd.

Onze annuleringstermijnen zijn:

  1. bij annulering meer dan 14 dagen voor aankomst : geen annuleringskosten
  2. bij annulering van 14 tot 7 dagen voor aankomst: 50% annuleringskosten
  3. bij annulering van 7 dagen tot aankomst: 100% annuleringskosten
  4. bij een no show: 100% annuleringskosten

Gasten via Booking.com dienen zelf bij Booking.com hun reservering ongedaan te maken! Wij kunnen dit niet doen.

Het wijzigen van een eenmaal gereserveerde periode kan alleen als Het Rentmeestershuis schriftelijk en/of per email de mogelijkheid van wijzigen bevestigd. Indien de wijziging niet mogelijk is omdat de accommodatie bezet is valt de wijziging onder de annuleringsvoorwaarden.

Schade/vernielingen of diefstal

Onze passie en hartstocht zit in Het Rentmeestershuis. We gaan ervan uit dat u netjes omgaat met onze spullen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Als er iets mis gaat meld het dan even dan kunnen we kijken hoe we het oplossen. Meestal is het verzekeringswerk en snel opgelost.

Bij opzettelijke vernielingen of diefstal schakelen we altijd de politie in en zullen wij aangifte doen van het voorval. Bij schade/vernieling van roerende en onroerende zaken zijn wij genoodzaakt de kosten voor herstel/vervanging in rekening te brengen.

Mocht je tijdens je verblijf je sleutels verliezen van Het Rentmeestershuis of deze niet inleveren bij vertrek dan zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen die gepaard gaan met het vervangen van de sloten. Aangezien we werken met een sleutelplan en de urgentie van het vervangen van sloten dien je rekening te houden met hoge kosten.