Ontdek meer….

Landelijk en toch niet afgelegen. Het Rentmeestershuis ligt ten zuiden van de Utrechtse Heuvelrug. Via een overtocht met de veerpont ben je binnen een half uur in het centrum van Utrecht. Arnhem en Den Bosch liggen tevens op een half uur afstand.

Onze deel is het kloppend hart van onze B&B. Aan de grote tafel bij de open keuken serveren wij je elke ochtend het ontbijt. Je kunt bij de haard onderuitgezakt naar de dansende vlammen kijken met een goed glas wijn in de hand, of in een van de vele knusse hoekjes jezelf verliezen in een goed boek of interessant tijdschrift.

Aangrenzend in de oude stal hebben we 3 prachtige suites ondergebracht met ieder een eigen stijl en uitstraling en voorzien van een eigen badkamer.

In onze boomgaard vind je de traditionele hoogstam van appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen die in de lente hun mooiste bloesem vertonen. Hier kun je overnachten in een van onze twee luxueuze ‘Garden Suites’. Ongestoord wegdromen onder het getjilp van de vele vogels en de fonkelende sterren aan de heldere hemel.